Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

BDSM - Kyskhetsbur - ManCage - Model #6 Black

Översikt

Ta full kontroll över din undergivne partners värdefullasta kroppsdelar - med lite hjälp från en kyskhetsbur från ManCage!


Detta är den största modellen av de häftiga kyskhetsburarna från ManCage - som har en längd på 14cm och en diameter på 4,5cm - 6cm.
Denna hygieniska varianten av kyskhetsprodukt, är tillverkad av ett slitstarkt och riktigt hållbar material, och till buren medföljer en rad olika tillbehör som gör att den passar de flesta. Till buren medföljer 5 en-gångs-hänglås som måste klippas upp för att kunna ta sig ur buren - men det medföljer även ett lås med nycklar.
Tanken med denna buren är att bäraren helt kommer hindras från att kunna få en full erektion - då burens material är hårt. Buren är berikad med hål på sidorna - för bästa tänkbara ventilation och framtill finner du en avlång öppen skåra så du kan urinera även med buren på.


För in penisen i buren och ta sedan den undre bygeln som passar dig bäst och placera den bakom pungen. Placera de övre byglarna så de ligger varannan med den undre bygeln mellan sig, och trä sedan igenom de piggarna som passar sig bäst. Den mittersta byggeln ska placeras så den går från kroppen - och där väljer du en med ett hål igenom - så du kan fästa hänglåset på framsidan. Använd de olika distanserna om det behövs - för att få bästa passform och komfort - mellan byglarna och buren.


När den väl är på plats, kan den bäras i timmar - och den är enkel att rengöra efteråt. Ge din partner kontrollen över låset, genom att ge denne nyckeln till hänglåset, eller en sax för att kunna öppna engångslåsen. Dess fräcka svarta färg och tuffa detaljer gör att den blir ett rejält blickfång när kläderna har fallit av!
En riktigt häftig dominansprodukt - som kommer skänka massor av spännande njutning! Dessutom är den utformad så det inte syns genom kläder när den används!

499,00 kr

I lager

MCG006BLK
499,00 kr
View Detail

    

 

Snabba leveranser!
Vi skickar dina varor med DHL. 

 

Dina varor skickas i diskreta paket och skickas oftast 
samma dag som du beställer. 

 

Har du frågor?
Ring eller skicka ett mail,
så svarar vår kunniga personal.
Telefon - 040 97 64 10
Mail - info@taboo.se 

 

 

Våra öppettider - 
Webshopen - Dygnet runt
Malmö -
Måndag - Fredag 10:00 - 20:00
Lördag - Söndag 11:00 - 18:00

 

 

Alltid säker betalning med kort eller Klarna Checkout. 

 

Våra köpvillkor

Detaljer

 Material  Polykarbonat
 Färg  Transarent
 Längd  14cm
 Ø  4,5-6cm
 Delar  Bur + 6 pegs + 4 distanser + 6 hänglås
 + 4 underbyglar + 2 underbyglar
 Övrig info.  Hygienisk, lätt att rengöra
 Kategori  Kyskhetsbälten & Burar
 Varumärke  ManCage

    

Skriv din egen recension

Endast inloggade kunder kan skriva recensioner. Vänlige logga in eller registrera dig

Du kanske också är intresserad av följande produkter

Använd med fördel ett bra glidmedel till din sexleksak. För en bättre sexupplevelse.

Din beställning skickas oftast samma dag som du lägger din beställning.

 

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se