Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

8 artiklar

Jul Jul Strålande Jul

2016-11-30 09:33

Nu har vi skyltat upp butiksingången!
Hela butiken utstrålar julkänslor, och tändande och inspirerande stunder tillsammans med din partner. 

 

 

 Du har väl inte missat vår nyhetskategori? Där kommer det in nyheter varje dag, och nu inför jul har vår webasvarige mycekt att göra. Både butiken och webshoppen fylls mer och mer för varje dag. Just nu har vi över 6500 olika artikel ID'n, det vill säga mängder av produkter för både sexlivet och roliga stunder.

 

Det absolut senaste och häftigaste vi har fått in är Womanizer PRO40! En helt fenomenal klitorisstimulator för kvinnor. Denna versionen är extremt mycket bättre än föregångarna och erbjuder dig njutning i både duschen och badkaret samt massor av fler funktioner! En garanterat uppskattad, använd och oeomotståndlig julklapp till alla kvinnor!

 

Håll ögonen öppna och missa inga nyheter genom att gå in här!

0 Kommentarer | Posted in Butiken By Anna Linde Scheutz

Jul i stugan

2016-11-27 08:31

God Jul ösnkar vi på Taboo.se!

 

Julen närmar sig med stormsteg, och vi har börjat plocka fram allt som hör julen till. 
Nu finner du mängder av roliga produkter som är perfekta att ge bort i julklapp, sexiga kläder så som klänningar, underkläder för henne och honom, och mängder av andra produkter som kommer göra julen 2016 extra njutbar och avslappnad.

 

Släpp julstressen en stund och ta vara på varandra. Plocka fram en massageolja, tänd en massa ljus och njut av varandra och ert sällskap. Nu har vi en massa nya lusthöjande massageoljor från Dona, som är fyllda med feromoner och härliga afrodisiatiska ingredienser. Eller varför inte göra er stund i sovrummet extra smarrigt, med ett glidmedel från storsäljande Wicked. Den serien med glidmedel är en storsäljare både i butiken och på webben, och där finns det garanterat en smak för alla.

 

Vi har pyntat butiken, både online och våra stora lokaler på Södra förstadsgatan i Malmö, och laddat upp med extra mycket nyheter för både henne och honom. Satsa på att göra denna julen till något extra speciellt! 

Kommentarer | Posted in Butiken By Anna Linde

Siri 2 Lelo

2015-08-25 17:50

Den nya Siri 2 från Lelo nu i två färger Dansa mera med mig

Mer info klicka på bilden

 

Etiketter:

Kommentarer | Posted By Admin taboo.se

Nya Qx

2015-06-29 10:51

Nya Qx finns att hämta i butiken.

 

Etiketter:

Kommentarer | Posted By Admin taboo.se

Jobba på taboo

2015-06-22 13:39

Vi söker just nu extra personal 2 - 3 dagar i veckan 1700 - 2000 + en till två helger i månaden.

Maila din anökan till Hakan@taboo.se  Tjänsten är tillsatt.

Etiketter:

Kommentarer | Posted By Håkan S

Vår ombyggda bondage hylla. Välkommen att fynda bland piskor och handbojer.

1 Kommentarer | Posted By Admin taboo.se

Väska

2015-06-17 12:15

Etiketter:

1 Kommentarer | Posted By taboo taboo

Våra Varumärken

2015-05-22 15:24

Bland våra produkter både i den fysiska butiken och här på hemsidan har vi ett helt hav av härliga varumärken i olika prisklasser. Du hittar allt från Lelo, We Vibe och Fetish Fantasy Series, till Sextreme, Magoon och Fifty Shades of Grey. 

 

Bland våra kläder hittar du en härlig blandning av lyxiga Baci till raffinerand Black Level. Vi har verkligen något som passar alla.

 

Marknaden med sexleksaker för män utvecklas hela tiden. Och vi gör allt för att hinna med! Just nu har vi till exempel Tenga, Fleshlight och Rocks Off. Varumärken poppar upp hela tiden, inom alla branscher, och inom branschen med sexleksaker, är det minst lika många! Som sagt, vi har personal som sitter och håller utkik efter nya häftiga, sköna och njutbara produkter, så gott som dagligen.

 

Om det är något varumärke du är på jakt efter, eller har sett någonstans, som du vill att vi ska ta in, tveka inte att höra av dig till oss. Vi har leverantörer i så gott som hela Europa, så ingenting är omöjligt.

Kommentarer | Posted By Anna

8 artiklar

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se