Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Guide för massageoljor & glidmedel

Alla uppskattar en mjukgörande massage. En helkroppsmassage med mängder av massageolja och beröringen från en partner, kan få vem som helst att bli upphetsad.
Vad många inte vet, är skillnaden mellan en massageolja och ett glidmedel, därför har vi satt ihop en enkel guide, för att förklara detta på bästa sätt.

 

Glidmedel 


Glidmedel finns i mängder av olika typer, vattenbaserade, silikonbaserade, värmande, med och utan smak samt oljebaserade. I vårt sortiment hittar du silikonbaserade och vattenbaserade glidmedel. De glidmedel vi har med smak, är vanligtvis vattenbaserade.
Glidmedel hjälper slemhinnorna i vaginan, och gör att sexet kan hålla på både längre och bli glidigare. Vi har valt att inte ha oljebaserade glidmedel i vårt sortiment, både för att de inte längre är speciellt vanliga samt att de inte är kondomsäkra.

Vattenbaserade glidmedel fungerar till alla typer av sex och till alla sorters sexleksaker. Silikonbaserade glidmedel kan göra att vissa material reagerar, därför rekommenderar vi att man använder vattenbaserat glidmedel till alla sexleksaker. 
För att få ut den maximala njutningen med hjälp av ett glidmedel, så sätt en klick på penisens topp, eller sexleksakens, innan penetrering. Framför allt sexleksaker mår bäst av ett glidmedel, men även slemhinnorna i vaginan. Ett glidmedel gör att det inte blir lika mycket friktion som när man inte använder det, och därför blir sexet ännu mer njutbart.

Silikonbaserade glidmedel gör att glidet håller mycket längre, men det går också att använda som massageolja. Silikonbaserade är ganska krångliga att få bort, men det gör också att man kan använda det som glidmedel i duschen, utan att det går bort.
Alla glidmedel vi har i vårt sortiment är kondomsäkra och väl utvalda för att hålla glidet så länge som möjligt.

De glidmedel vi har med smak, är perfekta för att slicka bort och de smakar riktigt gott.

Massageolja


En härlig massage är alltid uppskattad! Det kan räcka med en massage i nacken, fötterna, händerna eller hela kroppen. I vårt sortiment med massageoljor, hittar du oljor med sensuella dofter, värmande egenskaper, ätbara och de som kan användas på vinyllakan för att göra sexet extra glidigt! 

Vi rekommenderar inte att man använder en massageolja som glidmedel, då är det bättre att använda ett glidmedel som massageolja. Massageoljorna har egenskapen att ge extra långvarigt och "halkigt" glid, men det finns ingredienser i massageoljorna, som kan rubba pH-balansen i underlivet, därför rekommenderar vi inte att använda massageoljor intimt.

De ätbara massageoljorna vi har gör att man med fördel kan ge sin partner fjäderlätta kyssar över hela kroppen och ändå få en god smak i munnen, istället för bara smaken av olja.

 

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se