Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Sexiga underkläder

De flest gillar att klä upp sig och känna sig extra snygga ibland. Har man riktigt sexiga underkläder, så utsrålar man automatiskt självförtroende och sexighet, och det kan göra vem som helst extra upphetsad. I vårt sortiment hittar du ett stort urval av noga utvalda sexiga produkter, som kan göra vardagen extra härlig, men även kostymer som gör sexakten till något helt nytt.

Sexiga outfits


Rollspel i sängkammaren är både upphetsande och stimulerande. De som utövar någon form av rollspel, har oftast en bättre relation är de som inte har det. Att gå in i en roll, gör att man kan utföra handlingar, som man annars kanske inte skulle våga om man är sig själv. Därför gör rollspelet att man blir öppnare mot sin partner, och man kan slappna av på ett helt annat sätt.

I vårt sortiment, har vi sexiga outfits lämpade just för rollspel i sängkammaren. Överraska din partner i en sexig sjuksköterka uniform när din partner är förkyld, eller städa hemmet i en söt French Maid outfit kompletterad med en fjädervippa. Vi har kostymer i yrkesrelaterade modeller i olika storlekar, samt kompletterande produkter som matchande knästrumpor till School girl uniformer.

 

Kroppsstrumpor


Detta plagg har många namn, kroppsstrumpa, catsuit, bodystocking... Exemplen är många. Dock har alla gemensamt att de är helsydda och täcker större delen av kroppen. Vi har en härlig blandning av läckra kroppsstrumpor i till exempel nät, nylon och spets. Designen på de olika modellerna är många, och finns både med ärm, axelband eller halterneck knytning i nacken. 

Våra kroppsstrumpor har hål i grenen, så att man enkelt kan bära plagget samtidigt som man har samlag. Framför allt de i nylon är populära, framför allt bland män. Många män älskar nylon, då det finns ytterst få plagg för det manliga könet i det halvtransparent materialet.  Läs produkt informationen för varje produkt för att få fram vilket material plagget är tillverkat i.

 

Strumpor


Vi har ett brett sortiment av strumpor i olika modeller, som inte går att köpa i vanliga klädaffärer. Vi har strumpbyxor med öppen gren av nylon, stay up's och stockings, med olika detaljer och färger.

Stockings är den klassiska strumpan som funnits sedan 1589, men de kom inte ut i nylon förrän 1939. Under 30-talet blev det accepterat för kvinnor att visa benen, och efter det expanderade marknaden. Under 2:a världskriget, var nylonstrumpor en lyxvara, och många kvinnor ritade därför ett streck bak på benen, för att det skulle se ut som nylonstrumpor.

Stockings sitter bäst på plats med hjälp av en höfthållare, suspender, och vi har även dessa i vårt sortiment.

Stay up's är den utvecklade stockingen, där ett silikonband på strumpans kant upptill är ditsatt för att hålla strumporna på plats.

 

Korsetter 


Korsetten har varit en både älskat och hatat plagg sedan 1500-talet, då plagget hjälpt kroppen att hålla upp de tunga tygerna under den tiden, och som gav kvinnor den ultimata figuren, det vill säga en smal midja och mer tydliga höfter och byst.
På den tiden var korsetten, även kallat snörliv, tillverkade av läder och med järnskenor. Skenorna byttes seddan ut mot metall, valben, trä eller snöre, för sedan återgå till metall, alternativt plast, i vår tid.

Vi har utvalda modeller av korsetter i vårt sortiment, som är tillverkade av olika material. Detta plagg passar lika bra till bus i sängkammaren, som till festen.

 

Lack, Vinyl & Läder

I de flesta sub-kulturer, som goth, punk och rock så är vinyl, lack och läder otroligt stort! Men dessa material ingår även i BDSM-världen. Dessa material används både till kvinnor och män, och finns som korsetter, underkläder, byxor och klänningar. Till denna kategori ingår även latex. Alla materialen är extremt figurnära, och kurvorna framhävs på ett fantastiskt sätt.

För att enklast få på sig plagg av dessa material, kan man använda talk eller glidmedel. I vårt sortiment hittar du olika produkter, både för honom och henne. 

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se