Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Sexleksaker för henne

Sexleksaker för henne finns i oändliga utformningar, för både yttre och inre stimulans och med eller utan vibratorer. Över 80% av alla kvinnor i Sverige ääger minst en sexleksak, och siffran ökar konstant! Oavsett vilket stadie man är i livet, så är njutning något alla behöver.

Dildo, Massagestavar & Vibratorer

Den absolut vanligaste och populäraste sexleksaken har många namn, och de kommer alltid finnas. Det finns egentligen ingen större skillnad mellan de olika namnen, förutom att dildon och massagestaven även tillverkas utan vibrator. En realistisk dildo kallas även för dong, och de har vanligtvis även pung nertill. En dildo med vibrator kan användas både för yttre och inre stimulans, samt vaginalt eller analt. Gällande sexleksaker finns det egentligen ingenting som klassas som rätt eller fel, utan man använder sexleksaken på det sättet man tycker är skönast.

Denna typen av sexleksaker finns i mängder av material så som till exempel silikon, TPE, hårdplast eller glas. Silikonet och TPE:n har fördelen att de är oftast formbara till ett visst, det vill säga böjliga och formar sig till viss del efter kroppen. Hårdplast och glas ger inte med sig, utan tvingar istället kroppen att forma sig efter staven. Oavsett vilken massagestav man väljer, så är de omåttligt populära, effektiva och njutbara på många sätt.

 

 

Mr. Rabbit Vibratorn


Den bäst säljande sexleksaken för kvinnor är mr. Rabbit. Denna massagestav lyftes fram i ljuset, under första säsongen av Sex and the city, då Carrie köper sin första sexleksak. Sedan dess har den fått en plats i oändligt mångas hjärtan! 
Fördelen med mr Rabbit är att den kombinerar både yttre och inre stimulans, på samma gång, utan att man behöver använda båda händerna. Mr rabbit har fått sitt namn efter klitorisvibratorn på staven, som vanligtvis är designad som en liten kanin med kittlande öron. Men denna massagestav finns i oändligt många olika design, material och färger.

Mr Rabbit har, förutom klitorisstimulatorn, vanligen även stimulerande och roterande pärlor på staven, som stimulerar slidmynningen. De flesta mr rabbit stavarna har många vibrations och rotationshastigheter, samt i olika storlek och med olika egenskaper, så som riktbar klitorisvibrator eller vibrationsmönster.

 

G-punkt stimulans


G-punkten är en mytomspunnen punkt i vaginan som ger oändlig njutning. Denna punkt upptäcktes av gynekologen Ernst Gräfenberg 1950, och sedan dess har denna punkten stimulerats för extra njutning. G-punkten är placerad i slidväggens övre del, och stimuleras bäst med hjälp av en stav med lätt böj eller av fingrarna. Denna omtalade punkt, ska även kunna ge kvinnor fontänorgasmer, då ett sekret liknande vatten, kommer ifrån slidan.


I vårt sortiment med g-punkt stimulatorer hittar du både stavar med och utan vibrator. Vilket man föredrar är mycket individuellt, och man börj utforska vilket man föredrar själv. Vissa behöver ett hårdare tryck än andra, och visa behöver inte vibratorn alls.
I vårt sortiment hittar du även mr rabbit vibratorer som ger extra stimulans till g-punkten.

 

Knipkulor


Knipkulor, även kallade Geisha kulor, är det absolut bästa, skonsammaste och effektivaste sättet att träna upp bäckenbotten muskulaturen. Dessa små kulor finns i mängdeer av olika vikt, diameter och material, men alla fyller samma funktion.
Tackvare tyngden i knipkulorna kombinerat med tyngdlagen, måste man knipa för att dessa kulor inte ska trilla ur vaginan. Kulorna säljs i par, och vi rekommenderar att man börjar med en kula och sedan arbetar sig uppåt för att till slut kunna använda båda samtidigt. 

Knipkulorna är otroligt nyttiga och gör att man motverkar framfall, bäckerbottenproblem, urinläckage och tiden innan och efter en förlossning blir mycket bättre.
De flesta knipkulorna som finns i vårt sortiment har inget snöre. Något som ibland oroar. Detta är dock ingenting att oroa sig för. Knipkulornas tyngd och storlek gör att de varken kan ta vägen någonstans invändigt, och de är enkla att få ut. När du ska få ut knipkulor är det absolut enklast att stå på knä över ett mjukt underlag, så som en matta eller i sängen. Slappna sedana v i de vaginala musklerna och bäckenbotten, så kommer kulorna automatiskt falla ur. Tyngden tillsammans med tyndlagen gör att kulorna faller ut av sig själva. Står man över ett hårt underlag, finns risken att kulorna spricker eller går sönder när de faller ur, så därför rekommenderar vi starkt att alltid ha ett mjukt underlag när du låter kulorna trilla ut, så har du knipkulor som håller lång tid framöver. 

 

Stimulanskulor


Stimulanskulor kombinerar naturliga vibrationer och lättare knipövningar, det vill säga nytta och nöje. Kulorna som sitter ihop, med olika längd beroende på tillverkare, innehåller varsin tyngd som skramlar inuti kulorna. Skramlet ger naturliga vibrationer när man rör sig, och omedvetet drar de vaginala musklerna ihop sig. Dessa kulor har en betydligt mycket större diameter än knipkulorna, vilket gör att muskulaturen inte behöver arbeta lika hårt. 

Stimulanskulor finns i olika material, storlekar och tyngder, men de vanligaste är ABS-plast eller TPR, och en diameter på cirka 3,5 cm. Kulorna kan vara helgjutna eller sitta ihop med till exempel ett bomullsband.

 

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se