Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Sexleksaker för honom

Fler och fler män har börjat utforska sig själva på fler sätt än vanlig onani, och marknaden med sexleksaker för män expanderar hela tiden.
Idag finns betydligt mycket mer sexleksaker för honom, än vad det gjorde för bara några år sedan. 

 

Prostata Stimulans

De män som har fått utlösning genom prostata stimulans, säger att känslan inte går att beskriva! Orgasmen blir mr intensiv och utlösningen blir i större volym. Prostatan är den körtel som producerar ca 20% av satsen som kommer vid utlösning, och det är den del av kroppen som oftast cancer sätter sig i på män. Läkare i USA gjorde 2004 en studie gällande prostatacancer, och de kom fram till att stimulera och tömma prostatan, motverkar prostatacancer. Studien har sedan blivit uppmärksamad i hela världen, och Karolinska Institutet håller med om resultatet.

I vårt sortiment hittar du diverse olika sexleksaker för att just stimulera prostatan, både med och utan vibratorer, och med olika storlek. När man ska stimulera prostatan, rekommenderar vi ett riktigt bra glidmedel. I ändtarmen finns inte lika många slemhinnor som i till exempel vaginan, därför är ett bra glidmedel a och o. I vårt sotiment har vi bland annat prostata stimulatorer från Rocks Off, som är de populäraste, och de finns i olika modeller, tjocklek och längd.

 

Lösvaginor och Fleshight's

Lösvaginor är det absolut populäraste onaniredskapet för män, och de finns i mängder av olika modeller, prisklasser och material. För att få ut den bsta känslan av en lösvagina, rekommenderar vi ett glidmedel. Detta gör att penisen glider lätt i vaginan, och känslan blir mer realistisk.

Den absolut populäraste lösvaginan är Fleshlight. Denna vagina är otroligt mjuk och känns så gott som riktig hud. Fleshlight har en rad olika modeller med olika struktur invändigt och utseende på utsidan. Förutom vagina finns det även mun och anus, och de har även gjort naturtrogna kopior av kända porrstjärnors vaginor.

En klar fördel som Fleshlight har, är att det diskreta höljet i form av en ficklampa, även ger ett naturligt vakuum. Vakuumet ger en sugeffekt som är omåttligt populär. En Fleshlight vagina mår bäst av att användas tillsammans med ett vattenbaserat glidmedel och att bli talkad med jämna mellanrum.

För den som är på jakt efter en budget variant, är de olika vaginorna i "pocket pussy" format populärast. Dessa små och billiga lösvaginor är diskreta och sammetslena.

Förutom de ovannämnda vaginorna, har vi även Tenga's produkter i sortimentet. Dessa lösvaginor ser inte ut som vaginor, utan är dolda i olika höljen, som ger olika stimulans. Tenga's Tube's är mjuka på insidan, men med ett hölje av mjuk plast, så man kan klämma på tuben där man tycker att det är skönast. Tenga Rolling Head Cup är designad så att man kan röra på toppen och vinkla det, tackvare ett band i dragspels-modell på mitten. Dessa vaginor räknas som engångs produkter, så vill man använda dem fler gånger än en, så rekommenderar vi att man använder kondom.

 

Penisringar


Penisringr finns i oändliga utformningar, men alla har gemensamt att de hjälper blodet att stanna kvar i svällkropparna i penisen, längre. Dessa ringar kallas även bland annat för pubisringar, kukringar och potensringar. I vårt sortiment hittar du penisringar med och utan vibrator. Har man en penisring med vibrator, så förenar ringen nytta med nöje, så vibratorn stimulerar både han som bär den och partnern. 

Penisringarna finns i olika material så som metall, TPE och gummi. Har man inte tidigare använt penisring, så rekommenderar vi att man börjar med en som man själv drar åt. Dessa modeller gör att man kan reglera hur hårt den sitter, och på så sätt kan man sedan byta upp sig till modeller som är mer avancerade och i andra material.

Gå till våra sexleksaker för honom

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se