Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Midsommaröppet

23/6 Midsommar 10:00 - 14:00
24/6 stängt
Sedan öppet som vanligt

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Köpvillkor

Köpvillkor:

1. Leveranstid Normal leveranstid är 1-3 arbetsdagar efter det att beställning mottagits.

2. Fraktkostnad Inom Sverige betalar du bara en fraktkostnad oavsett hur många produkter du handlar. 59 kr tillkommer i fraktkostnad Fri frakt vid beställning över 1500 kr.

3. Betalning
Alla priser är inklusive moms. Avgift för frakt tillkommer enligt ovan.

4. Kontokort
Vi accepterar VISA och MasterCard och direkt banköverföringar vi använder oss av Klarna.se, som lagrar alla kontouppgifter i krypterad form och vi har därför aldrig tillgång till ditt kontokortsnummer.

5. Ångerrätt / Byte
Beställare har rätt att frånträda en beställning genom att till Malmö Video AB, lämna eller sända ett meddelande om detta inom 14 dagar från den dag varan mottagits. Denna rätt att frånträda avtalet gäller inte om varan på grund av sin beskaffenhet inte tillåter ett återlämnande. Vidare gäller att beställaren måste hålla den mottagna varan i oförändrat skick, i obruten förpackning och produkten får inte på något sätt vara använd. Vid ångerrätt/byte så betalar kunden för frakten till oss. Vid ångerrätt återbetalas ordervärdet senast inom 30 dagar efter mottagen retur. Har du inte ditt order eller kundnummer till hands kan uppge namn och orderdatum. Du kan naturligtvis även mejla oss dina frågor till info@taboo.se Alla returer skall skickas till Malmö Video AB, Södra förstadsgatan 81, 21420 Malmö Vid outlöst order debiteras en avgift på 215:-- 

6. Vi har ingen garanti för att ätbara produkter och stimulerande geler och cremer fungerar på alla personer. Detta är högst individuellt och är du osäker på någon produkt du vill prova så beställ gärna en mindre förpackning vid första köpet. 

7. Innan du reklamerar en sexleksak kontrollera att. - Batterilocket sitter som det skall. (Se även till att det är ordentligt åtdraget) - Batterierna sitter åt rätt håll. (Ofta ett upp och ett ner) - Rätt sorts batteri används. (Det står på förpackningen vilken storlek det skall vara) - Prova alltid med nya batterier. (Rabbitstavar kräver fräscha batterier för att fungera) 

8. Transportskada Skulle paketet vara skadat vid ankomsten så tar du upp detta med utlämningsstället som då reklamerar försändelsen, varefter vi skickar en ny. 

9. Det är inte tillåtet att beställa varor i annans namn utan dennes vetskap och acceptans. Tänk också på att IP-nummer loggas vid alla beställningar.

10. Avsändare på din beställning skickas med diskret avsändare (Malmö video ab s.förstadsgatan 81 21420 Malmö). Som innehåll anges endast ordernummer. Vi skickar våra varor i diskreta paket som det inte går att se igenom eller på något sätt avslöjar innehållet.

11. Vid slutsåld vara Meddelar vi dig via mail och ev kan vi erbjuda en liknande vara eller om ni vill vänta. 

12. Åldersgräns Beställare hos Taboo.se måste vara minst 18 år fyllda vid beställningstillfället. 

13. Avbeställning Din order kan avbeställas så länge den inte har skickats. Ring 040 97 6410 eller mail info@taboo.se

14. Outlöst försändelse Försändelse som outlöst går i retur innebär att beställaren debiteras 250 kronor. Debiteringen sker för att täcka kostnader för hanteringen av dessa försändelser. 

15. Skydd av personuppgifter I samband med din registrering och beställning godkänner du att vi lagrar och använder dina uppgifter i vår verksamhet för att fullfölja och tillhandahålla den service som du förväntar dig av oss. Enligt PUL (Personuppgiftslagen) har du rätt att få den information som vi har registrerat på dig och om du anser den vara felaktig eller irrelevant kan du begära rättelse eller borttagning ur vårt kundregister. Kontakta i så fall vår kundservice via info@taboo.se. Vi försäkrar även att vi inte kommer att sälja eller överlåta några personuppgifter.

Taboo Malmö video ab S.Förstadsgatan 81 214 20 Malmö 040 97 64 10 / info@taboo.se org nr 556550-7760

Övrig information 

Alla batteridrivna leksaker kalitéts kontrolleras innan de skickas. Detta sker på ett hygieniskt sätt, där batterier sätts i och vi kontrollerar att produkten startar. Våra produkter kommer direkt från leverantören till oss och sen hem till dig.
Våra varor har aldrig lämnat vår butik innan de skickas hem till dig!

Observera att kunden alltid står för returfrakt av ev felaktig vara eller vara som har garanti. Vi står för nya frakten till kunden

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se