Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Nurumassage

Nurumassage är en underbar form av massage som inte bara skänker otrolig njutning, utan dessutom kommer ta era kroppar närmare varandra. Denna typ av massage skiljer sig mycket från traditionell massage. När denna massagen utförs så är det inte bara massörens händer som används, utan hela kroppen. 
När Nurumassage utförs ska man inte snåla med massageolja, utan ha rikligt med olja, eller Nurugel, och använda hela kroppen. Denna typ av massage frigör otroligt mycket endorfiner, och ni kommer utforska varandras kroppar på ett helt nytt sätt!

Bland våra produkter för Nurumassage hittar du oljor och geler, men även smidiga lakan att lägga över de vanliga lakanen. Dessa lakanen är gjorda för lekar och stunder där mycket oljor, vätskor med mera används, och därför är detta det optimala valet till er Nuruolja.
När det kommer till tekniker finns det inget som är rätt eller fel, njut av varandras kroppar och använd alla kroppsdelar för att stiulera varandra!

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se