Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Om sexleksaks varuhuset

 

Här kan du gå runt i butiken 360

 

Taboo har hjälp Sverige att njuta i över 40 år. I vårt sortiment hittar du en härlig blandning av erotiska produkter för både kvinnor och män, underkläder, Sexleksaker och allt man kan tänkas behöva i sovrummet.
Bland våra varumärken hittar du bland annat Eros, Fleshlight, Lelo, Fetish Fantasy och Cotelli Lingerie. 

 

Vi har produkter som passar allas smak och plånböcker, oavsett om du är kvinna eller man. I butiken hittar du sexleksaker som Dildos, Klitorisvibratorer, Lösvaginor och diverse BDSM produkter.

Utöver vårt breda sortiment med sexleksaker, hittar du även Glidmedel, Massageoljor, Kondomer och skämtsamma sex-spex produkter som är perfekta att ge bort eller roa dina gäster på en fest.

 

Bland våra Underkläder hittar du du förföriska BH-set, miniklänningar, kalsonger och trosor, korsetter och diverse modeller av strumpor, så som stay up's, stockings och kroppsstrumpor. 

 

Sex dvder hittar du filmbolag som till exempel Empire, Max's, Joy Bear, Smash, Home Made Video och Girlfriend Films. Vi har filmer för alla smaker!

 

I butiken möts du av kunnig personal, som kan svara på de flesta frågor. Har vi inte svaren,så tar vi reda på dom :)

 

Hos oss kan du även gå på filmvisning. Vi har stora lokaler med en mängd små rum och öppna ytor, där du kan välja på över 30 filmer som rullar från öppning till stängning. 6 dagar i veckan byts ett gäng av filmerna ut, så oavsett om du kommer 2 dagar i rad, så finns det nya filmer att titta på.

Filmvisningen är i 2 plan, där ovanvåningen har större parrum, med större skärmar och behaglig atmosfär. Här finner du även glory holes och rum med fönster,
för de som är vågade Mera info här

 

Vi har generösa öppettider, och ytterst få dagar på året har vi stängt.Våra öppettider

 

Om du har några frågor, går det bra att maila eller ringa oss, så ska vi göra allt vi kan för att hjälpa dig!

Välkommen till oss  !

Taboo
Södraförstadsgatan 81
21420 Malmö

Info@taboo.se

Hitta till oss klicka Här

 

 

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se