Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Kyskhetsbälten & Burar

Kyskhetsbälten och kyskhetsburar har funnits sedan medeltiden - och var då till för att försäkra sig om att sin hustru eller älskarinna var trogen. Detta var speciellt populärt under korstågstiden. I Köpenhamn finns ett kyskhetsbälte som består av en gördel, med en metallbygel som läggs över underlivet och låses sedan baktill. Bygeln ä fösedd med två metallplattor.

De kyskhetsbälten som sägs ha förekommit under medeltiden finns i Florens, men även Amerikanska indianer använde sig av denna typen av anordning. 
Idag är denna typen av BDSM-redskap tillverkade av härliga material och fyller sin funktion på exakt samma sätt - det vill säga att anordningen hindrar mannen eller kvinnan att ha sexuellt umgänge. 
I vårt sortiment hittar du bland annat kyskhetsburar för män - som gör att de inte kan få erektion - men även andra häftiga bälten och burar.

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se