Butikens öppettider

Mån - Fre 10:00 - 20:00 / Lör - Sönd 11:00 - 18:00

Södra Förstadsgatan 81
214 20 Malmö  (Karta)

Nuei

Nuei

Nuei är ett av våra favorit varumärken, och det är detta ljuvliga varumärket som står bakom den banbrytande produktserien Oh! Holy Mary!

Detta varumärket startades i Barcelona 2013, då ett gäng personer inom den erotiska sektorn satte sig ner och började fundera över vad som vore det absolut bästa för både kvinnors och mäns njutning. Listan som skrevs innehöll bland annat att det skulle vara krav på att ingredienserna skulle vara naturliga och ha kraftfulla effekter, dofter och texturer - så att alla skulle kunna njuta som proffsen! Ett av kraven på deras lista var att produkterna skulle ha ett pris som passade allas plånböcker - oavsett ekonomi.
På detta sättet startade Nuei - och sedan starten har en rad olika produkter tagits fram och testats i oändlighet - för att kunna erbjuda dig som kund, det absolut bästa tänkbara!

Letar du efter billiga sexleksaker, Dildo Vi har härliga massageoljor glidmedel till din sexleksak. Välkommen till vår butik Södra Förstadsgatan 81 Malmö Kontakt info@taboo.se